Какво означава негативна  програма? В действителност негативните програми – това

...
Какво означава негативна  програма? В действителност негативните програми – това
Коментари Харесай

Какви опасности крият негативните програми и как да се избавите от тях

 0 Какво значи негативна  стратегия?

В реалност отрицателните стратегии – това е деструктивна  информация и негативни страсти, които човек стартира да получава от  момента на раждането си. Обикновено това е негативизъм, заложен още  в детството. С течение на времето тази информация стартира да притегля все по-голям брой негативни страсти, които удостоверяват предишния  опит. И това може да продължава несигурно време.

Ако човек просто не осъзнае това в точния момент и не започне  да се занимава със себе си, психологическият негативизъм може да премине на  физическо равнище. Като предписание това изначало се демонстрира с неприятни обстановки и неуспехи, а по-късно в заболявания с  друга степен на тежест.

Как да се избавим от отрицателните стратегии

Повечето от тези стратегии са лесни за следене. За това е задоволително да контролирате своите мисли и да анализирате какво се случва към вас. Ако с вас се случи някаква неприятна обстановка, не изпадайте незабавно в суматоха и не обвинявайте всички наред. Направете  няколко дълбоки вдишвания и помислете  за какво това се е случило и с какво държание сте привлекли това събитие. Разбира се, подобен разбор няма да е  най-приятното нещо в живота ви, само че с цел да се усъвършенства ситуацията и да започнете да се движите в вярната посока, би трябвало да минете през него.

Има и по-дълбоки отрицателни стратегии, които са с вас от детството. И на пръв взор те могат да ви  наподобяват незначителни. Така да вземем за пример, в учебно заведение съученик ви е дърпал за косата,   като по този метод е проявявал благосклонност. Но след едно такова действие  момичето се наскърбява и взема решение, че всички момчета са неприятни. Тази отрицателна настройка в последна сметка може да стане по-силна и в бъдеще да попречи на дамата да  срещне своята  сродна душа и да  сътвори крепко семейство.

За да се промени обстановката и да се смени  минусът с плюс, е задоволително да употребявате един от методите, който ви е харесал, и след няколко седмици ще забележите доста усъвършенстване.

Всички способи са свързани с визуализации и малко припомнят на  медитация. Да навлезете в медитативно положение е напълно просто. Основното нещо е  да отделяте време за тренировки.

Първи способ

Заемете удобна  поза в  седнало или легнало състояние, затворете очите си и изключете телефона. Можете също по този начин да включите релаксираща музика. Това се прави за  да си гарантирате, че няма какво да отвлече вниманието ви по време на тренировката. Направете  няколко дълбоки вдишвания, помислете за нещо прелестно, за да  постигнете вътрешна естетика. Само когато стигнете до положение на покой, би трябвало да започнете тази процедура.

След като  изцяло се отпуснете си спомнете за вашия проблем и си представете в  детайлности обстановката, която ви се е случила.  За да промените отрицателната стратегия с положителна, почувствайте  къде тъкмо в тялото ви се намира повода, която е съдействала за основаването на тази обстановка. Пофантазирайте си по какъв начин тя може да наподобява и в коя  част от тялото се намира. Колкото по-подробно можете да я разгледате, толкоз по-лесно ще ви бъде да работите с нея  по-нататък.

Когато видите достатъчно  ясна картина, представете си по какъв начин тя стартира да избледнява и да се разтваря. Позволете на този развой да се случва със свое лично движение и не бързайте. В този миг всеки може да изпитва най-различни страсти и усеща. Позволете си да изпитате всичко, което по този начин се стреми да излезе отвън вас.  Ако ви се прииска да плачете, не се ограничавайте. Когато усетите, че картината се е разтворила, а на вас ви е станало по-добре, можете да преминете към финалния стадий.

Сега в тялото ви се е освободило празно пространство, което би трябвало да се запълни. Ето за какво си представете нещо позитивно. Това може да са  както мемоари от предишното, по този начин и вашата съкровена фантазия. Помислете си какво ще чувствате, когато тя се извърши, какви страсти и усеща ще я  съпровождат. Останете в  това положение на благополучие, колкото ви харесва. След това направете няколко дълбоки вдишвания и се върнете към естествения си темп на живот.

 Втори способ

Този способ е директно свързан  със сърдечната чакра, анахата, която е виновна за разкриването на любовта и за нейното приемане. Както и в предходния вид заемете комфортна поза, затворете очи и се отпуснете.

Когато стигнете до умерено положение, представете си, че в сърцето ви се е образувала сфера със златист цвят, и с всяко поемане тя се усилва по мярка. След това би трябвало да помислите за своя проблем, а също и да видите къде може да се намира в тялото.

Когато намерите мястото, където е ситуирана отрицателната стратегия,  се концентрирайте върху дишането си. Представете си, че вдишвате въздух не  през носа, а през сърдечната чакра, и насочвате златна светлина от своята сфера към онази част от тялото, където се крие повода. Нека въздухът излиза точно през нея. Дишайте по този метод до момента в който не видите, че повода за неуспеха е изчезнала. След това би трябвало да си благодарите за свършената работа, а на Вселената за помощта, и  отворете очите си.

Въпреки   че на някои хора тези техники може да им наподобяват елементарни, те са чудесно средство за битка с отрицателните стратегии. Използвайте ги, когато би трябвало да измененията нещо в живота си. А ежедневните афирмации  форсират този развой.

Пожелаваме ви триумф!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР